<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7381589756477472702\x26blogName\x3dDreams+and+Wishes\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://plainmejustme.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://plainmejustme.blogspot.com/\x26vt\x3d-3042760250972425454', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
EXQUISITE;
Parley
Résumé
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
What I've Been Up To Lately pt. 2
Thursday, June 18, 201510:15 AM

Assalamualaikum! Haiiiii... Sebelum kita start , tak salah rasanya aku nk ucapkan Salam Ramadhan to all of the muslims in the world! Hehehehee.. Semoga Ramadhan tahun ni buat kita lg berusaha utk ambil barakah dan berusaha utk kita terus kita tetap kan iman kepadaNya. Amiiin..... :)

So, recently, kita sedia maklum yg my favourite blogger of all time dah selamat diijabkabulkan! Weee~~~ Tahniah Dr. Fatin Liyana and her husband, Dr. Anwar Fazal. Pehh dedua doktor and dedua secocok sepadan semuaaaa ya Allah... 

Look at them!! Both of them look so perfect!! :))))) (taken from: instagram mereka)

Then aku terfikir, ye lah. Aku kan perempuan. Benda-2 klise ni kan selalu dijadikan imaginasi. Imaginasi dijadikan harapan. Dan harapan dijadikan impian. Muehehheheehe. Siapa je tak teringin nk wedding mcm mereka ni hamagaaaad? Simple pun simple. Simple but classy. Yeppssss. Ini mungkin termasuk dlm bucket list aku. Hahahahaa mungkin dah tulis dah? Tak hingat sebab lately ni aku terima report drpd kakak aku, aku ni dah mula sleepwalking di tgh malam. Lulllllzzzzzz.... Taktahu bagaimana dan mengapa. Mungkin tulis sesuatu yg klise tu dah jd habit semenjak aku sleepwalking ni? Ok merepek level 9999 infinity n beyonddd. 

Next up! So.... Aku cuti ni kerja aku makan (skg tak lah sbb bulan puasa lah tapi selera makan still membuak nauzubillah), tido sgt tak tentu masa. Tido awal, tido lambat. Ada org tanya, kenapa tak kerja je? Ehemm, sebenarnya aku taknak kerja sbb aku nk menghabiskan cuti aku sepenuhnya dkt rumah. Nnt dah naik degree mesti rindu rumah kan? So kalau aku kerja, aku tak ddk rumah, nnt masa aku nk spend dgn family kurang. Lgpun aku boleh tolong mak jaga kucing-2 ku yg comel belaka ni semua. Pastu ada lagi cakap, alaaaa dah kayooo tak yah lah kerja. Pfffft bila masa? Skg ni aku tgh pokai! Nasib baik je ade siket aku saving drpd duit kpt time asasi dulu. Setiap sem aku kumpul. Ceh ceh. Bkn nk bangga tapi kita perlu lah mengamalkan budaya jimat cermat dlm keadaan ekonomi negara yg makin merosot ni. Huhu! So basically, aku skg menganggur lah.

Pulak tu masa aku byk habis dkt kekucing aku. Hehehehehee. Kengkadang teman mak pegi vet, tgok vet buat ape bla bla bla. Bestt. Vet tu pulak meriah sbb ramai customer. Anjing, kucing, monyet (actually kera tp nak jugak panggil monyet sbb mcm sama je) pun adaaaaa tau!! Tp monyet tu doktor tu yg bela. Shomelssssss. 

Rasanya tu je lah. Aku tak pergi memana cuti ni sbb aku tgh save duit. Cuti pun tak ke mana sbb siapa nk jaga kucingggg!!!!? So tak ke mana lah. Ddk rumah, main game, helping mum with chores, teman mak shopping groceries. Itu je. Hahahaha tak menarik pun. Oh yeah! I just reactivated my twitter acc sbb apparently aku tersangatlah bosan dkt rumah. So perlukan all sorts of entertainment termasuk lah twitter. So Im back peeepss! Itu sahaja post saya drpd saya. Nanti kan post saya yg makin merepek pada masa akan datang! Thanks for reading :)